Showroom

Showroom
In de webshop van Label E kun je direct online kopen. Of wil je toch liever de woonaccessoires eerst in het echt zien, voelen en sfeerproeven? Bij Label E kan dat. We hebben een eigen showroom, waarbij je (op afspraak) van harte welkom bent om in een ongedwongen sfeer de woonaccessoires  'live'  te bezichtigen en inspiratie op te doen voor thuis. Je kunt hiervoor een email sturen naar Label E of telefonisch contact opnemen.

Ons assortiment loopt uiteen van tafellampen, kussens, kaarsen, lantaarns, boeddha's, fotolijsten, windlichten tot kleinmeubelen. En nog zoveel meer.

Interieurstyliste
En mocht je er niet uitkomen, dan kun je je laten bijstaan door onze interieurstyliste van Charme Deco. Zij heeft een opleiding Binnenhuisarchitectuur bij the International Academy for Interiordesign (IVB) gevolgd. De verkregen certificering staat garant voor deskundigheid en kwaliteit. Deze opleiding heeft ze aangevuld met een Masterclass. Creativiteit en inspiratie, gecombineerd met uw individuele wensen, vormen het uitgangspunt voor elk ontwerp.

Wij gaan op zoek voor jou!
We proberen ons assortiment steeds te vernieuwen. En heb je niet kunnen vinden wat je zoekt, dan gaan wij op zoek voor jou!